OM OSS

 

 

Kart_Fjellsiden.jpg

Karate er gamle japanske kampsport- og selvforsvars-systemer som stammer fra øya Okinawa. Karate betyr ”tom hånd” og all karate utøves uten våpen. I nyere tid er kampsystemene utviklet videre og er oppdelt i stilarter. Noen stilarter utøver den tradisjonelle formen for karate, mens andre er modernisert og er i dag mer sport enn kampkunst.

Fjellsiden Karateklubb utøver Shotokan Karate, som er en av de opprinnelige tradisjonelle stilartene. Vår målsetning  er å skape et spennende, utfordrende og sosialt aktivt miljø ved å gi alle som trener i klubben gode holdninger, sunne verdier og god personlig utvikling. Vi skal ivareta både breddeidrett, oppidrett og den enkelte utøvers behov.

Våre medlemmer representerer en stor bredde i alder og nasjonaliteter. Vi vil gjerne være et naturlig samlingssted for barn, ungdom og voksne fra nærmiljøet, men vi tar selvsagt imot alle som ønsker å trene hos oss. Det er  mulig regelmessig å vise sine ferdigheter ved å gradere seg til et høyere nivå og å delta på organiserte treningssamlinger i inn- og utland. De fleste velger å gradere seg etter endt sesong for å dokumentere sin utvikling frem mot sort belte. Det er også mulig både for voksne og barn å delta i konkurranser tilpasset ferdighetsnivået til utøverne.

Vi tilbyr meningsfylt trening for mennesker i alle aldre. Hele familien kan trene samtidig. I tillegg til ordinær trening, tilbyr vi også spesialtrening rettet mot konkurranser samt styrke- og kondisjonstrening.

Klubben drives helt og holdent på dugnad av personer som brenner for shotokan karate, og disse mottar sådan ingen form for betaling.

 

Adresse

Kalfarveien 36
5018 Bergen

Åpningstider

18 – 20 Man, Ons, Tors