Hopp til innhold

Her kommer informasjon om trening og gradering i Fyllingsdalen Idrettshall (Bergen).

Denne samlingen er fra fredag 21. juni til søndag 23. juni. Alle som skal gradere seg må også betale for trening.

NB! For juniorer nybegynnere til og med 7. Kyu er det kun trening lørdag og søndag.

Påmelding til samlingen gjøres ved å betale inn riktig sum til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen tirsdag 11. juni. Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn og om man skal gradere seg. Det er ikke nødvendig å melde fra om påmelding per epost. 

De fleste av karatepassene er nå innlevert til Fjellsiden KK. Dere som ennå ikke har levert inn passet sitt må gjøre dette snarest. 

Priser for trening:
For junior (t.o.m. 12 år), nybegynner t.o.m. 7. Kyu: kr 300,- 
For junior (t.o.m. 12 år) 6. Kyu t.o.m. Dan: kr 500,-
For senior (f.o.m. 13 år): kr 600,-

Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis deltakeravgift for de yngste i familien. 

Priser for gradering:
Graderingsavgift for Kyu-gradering: kr. 200,-

Priseksempler:
For en junior med graden 7. Kyu og som skal gradere seg blir prisen kr 300,- + graderingsavgift kr 200,- = kr 500,-  til sammen.
For en junior med graden 6. Kyu og som skal gradere seg blir prisen kr 500,- + graderingsavgift kr 200,- = kr 700,- til sammen.
For senior som skal gradere seg blir prisen kr 600,- + graderingsavgift kr 200,- = kr 800,- til sammen.

NB: Fjellsiden KK har to kontonumre. Sjekk at du innbetaler til riktig kontonummer!

I juni er det mulig å gradere seg til neste beltegrad på to samlinger; en på Stord og en i Bergen. Her kommer informasjon om samlingen på Stord. Samlingen i Bergen er helgen etterpå, flere detaljer kommer senere.

MERK: For de som ikke deltar/graderer seg på Stord eller påfølgende helg i Bergen så blir neste mulighet for å gradere seg først ved oppsamlingsgradering til høsten.

Samlingen på Stord er fra torsdag 13. til søndag 16. juni, og den er for alle utøvere uansett alder og beltegrad. Man kan melde seg på tre eller fire dager med trening, samt gradering. Alle som skal gradere seg må også delta på trening.

Se plakat tilsendt alle medlemmer pr e-post for detaljert informasjon om trenings- og graderingstider, samt priser. 

Påmelding til samlingen gjøres ved å betale inn riktig sum til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen torsdag 23. mai. Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn, antall dager med trening, samt om man skal gradere seg. Det er ikke nødvendig å melde fra om påmelding per e-post. 

MERK:
Fjellsiden KK har to kontonumre. Sjekk at du innbetaler til riktig kontonummer!
Husk også å levere inn karatepasset ditt til klubben hvis du ikke allerede har gjort det.

Priser for trening:
For junior (t.o.m. 12 år) 3 dager: kr. 550,- 
For junior (t.o.m. 12 år) 4 dager: kr. 700,-
For senior (f.o.m. 13 år) 3 dager: kr. 1.000,-
For senior (f.o.m. 13 år) 4 dager: kr. 1.200,-

Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis deltakeravgift for de yngste i familien. 

Priser for gradering:
Graderingsavgift for alle belter utenom svart kr. 200,-
*Graderingsavgift for 1. svarte belte ("Shodan") kr. 1.400,-

* MERK:  De som skal gradere seg til svart belte må levere inn graderingsskjema til klubben senest onsdag 5. juni. Skjemaet finner dere her: http://jkanorway.no/graderings-oversikter/dangradering/

Priseksempler:
For en junior som ønsker å trene i 3 dager og gradere seg blir prisen kr. 550,-  + graderingsavgift kr. 200,- = kr. 750,- til sammen.
For senior som ønsker å trene i 4 dager og gradere seg blir prisen kr. 1.200,- + graderingsavgift kr. 200,- = kr. 1.400,- til sammen.

Overnatting:
De som ønsker å delta på samlingen må arrangere overnatting selv, og vi anbefaler at dere bestiller hotell så snart som mulig. Bestilling sendes direkte til booking@stord-hotel.no. Bestillingen må merkes med ”Sommarleir 2019”. For ytterligere informasjon om hotellbestilling, se vedlegg som er sendt til alle medlemmer pr e-post.

22. til 25. november blir det det graderings- og treningshelg i Sandslihallen. Det blir fire dager med trening, samt gradering.

Denne samlingen er for alle seniorer uansett beltegrad (13 år og eldre), og junior med blått belte eller høyere. Det blir en egen treningssamling for alle andre juniorer helgen etterpå - detaljer kommer. Man kan melde seg på bare trening, eller trening pluss gradering (men merk at alle som skal gradere seg må også delta på trening).

Alle som ønsker å gradere seg dette semesteret må melde seg på denne eller junior-samlingen. Neste mulighet for å gradere seg blir først ved oppsamlingsgradering internt i klubben til våren.

Se plakat og invitasjon for detaljert informasjon om trenings- og graderingstider samt priser.

Påmelding gjøres ved å betale inn summen av riktig treningsavgift pluss graderingsavgift til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen torsdag 1. november. Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn, samt om man skal gradere seg.

Ta gjerne kontakt på info@fjellsidenkarate.no dersom noe er uklart eller dere har spørsmål.

15. til 17. juni blir det treningssamling i Fyllingsdalen idrettshall. Det blir tre dager med trening, og deretter gradering på søndagen.

Se plakat for detaljert informasjon om trenings- og graderingstider samt priser.

Samlingen er for alle utøvere i klubbene Fjellsiden, Fjell og Bjørgvin, uansett alder og belte. Man kan melde seg på bare trening, eller trening pluss gradering (NB! Alle som skal gradere seg må også delta på trening).Påmelding gjøres ved å betale inn summen av riktig treningsavgift pluss evt. graderingsavgift til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen mandag 4. juni.

Denne samlingen er for alle utøvere til og med 12 år som har hvitt til
grønt belte.

Tid og sted: Fyllingsdalen Idrettshall, fredag 1. til søndag 3 desember.
Pris: kr. 450,- for trening pluss 200,- for gradering, totalt 650,- per utøver.

Påmelding til gasshukuen gjøres ved å betale inn riktig sum til
Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958
innen 17. november. Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn.

MERK: Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis treningsavgift for de yngste i familien. Rabatten gjelder kombinert for jubileums- og barnegasshukuen. Graderingsavgift betales som normalt.

Se plakat for flere detaljer: Innbydelse barnegasshuku 2017

Alle må ha karatepass!

Alle nybegynnere må levere inn et bilde av seg selv, type/størrelse pass-foto, slik at vi får laget karatepass til dere. Skriv navnet deres tydelig på baksiden av bildet og legg det i innleveringsboksen som står på bordet mellom de to treningssalene i klubben. Passet brukes til å registrere hvilken treningssamlinger dere har deltatt på og hvilken grad dere innehar. Uten pass får dere ikke delta på hverken trening eller gradering.

Dersom det er noen av dere andre som enda ikke har levert inn karatepassene deres, så må dere gjøre det snarest.

Evt. spørsmål kan rettes til info@fjellsidenkarate.no