Hopp til innhold

15. til 17. juni blir det treningssamling i Fyllingsdalen idrettshall. Det blir tre dager med trening, og deretter gradering på søndagen.

Se plakat for detaljert informasjon om trenings- og graderingstider samt priser.

Samlingen er for alle utøvere i klubbene Fjellsiden, Fjell og Bjørgvin, uansett alder og belte. Man kan melde seg på bare trening, eller trening pluss gradering (NB! Alle som skal gradere seg må også delta på trening).Påmelding gjøres ved å betale inn summen av riktig treningsavgift pluss evt. graderingsavgift til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen mandag 4. juni.

Benjamin:
- gull i kata
- sølv i kumite
- Bestemannsprisen

Lagkumite (Claus og Benjamin):
- bronse

Benedikte:
- sølv i kata
- bronse i kumite

Kristian:
- bronse i kumite

Simen:
- sølv i kumite

Kelly og Martine slo også godt i fra seg, men det ble dessverre ingen medalje på dem denne gangen.

Junior - Torsdag 15. februar (OBS! vanlig trening utgår denne dagen):
Trening for junior (t.o.m. 12 år) fra gul stripe - brunt belte kl. 18:00 til 19:30.
Etterpå koser vi oss med pizza og brus i oppholdsrommet (fra ca kl. 19:30).

Instruktører: Eirik Nordbø Sensei og Lena Skåtun Sensei.

MERK: Påmelding på liste i klubben, eller via SMS til Bente (91545038).

Senior - Fredag 16. februar:
Trening ungdom/senior (f.o.m. 13 år), alle grader kl. 17:30 til 19:30
Fest for senior (18+) kl. 20:00 og utover*.

Instruktører: Geir Arild Larsen Sensei og Eirik Nordbø Sensei.

*MERK: For dem som ønsker å delta på festen blir det en egenandel på kr 150. Beløpet kan vippses (velg "Betal/Pay" og søk opp Fjellsiden Karateklubb som mottaker), eller betales inn til kto 1503.06.81816. Merk innbetalingen med deltakerens navn. Husk også å skrive dere opp på påmeldingslisten som henger i klubben.

Treningen er gratis.  Det er mulig å velge trening eller fest,
men vi håper at flest mulig velger begge deler!

Denne samlingen er for alle utøvere til og med 12 år som har hvitt til
grønt belte.

Tid og sted: Fyllingsdalen Idrettshall, fredag 1. til søndag 3 desember.
Pris: kr. 450,- for trening pluss 200,- for gradering, totalt 650,- per utøver.

Påmelding til gasshukuen gjøres ved å betale inn riktig sum til
Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958
innen 17. november. Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn.

MERK: Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis treningsavgift for de yngste i familien. Rabatten gjelder kombinert for jubileums- og barnegasshukuen. Graderingsavgift betales som normalt.

Se plakat for flere detaljer: Innbydelse barnegasshuku 2017

Alle må ha karatepass!

Alle nybegynnere må levere inn et bilde av seg selv, type/størrelse pass-foto, slik at vi får laget karatepass til dere. Skriv navnet deres tydelig på baksiden av bildet og legg det i innleveringsboksen som står på bordet mellom de to treningssalene i klubben. Passet brukes til å registrere hvilken treningssamlinger dere har deltatt på og hvilken grad dere innehar. Uten pass får dere ikke delta på hverken trening eller gradering.

Dersom det er noen av dere andre som enda ikke har levert inn karatepassene deres, så må dere gjøre det snarest.

Evt. spørsmål kan rettes til info@fjellsidenkarate.no

JKA Norway har 30-års jubileum i år, og dette feires med jubileumsgasshuku i Haukelandshallen 23. til 26. november. Gasshukuen er for senior fra og med 13 år uavhengig av grad, pluss junior med blått, lilla, brunt og svart belte.

Se plakat for flere detaljer: Innbydelse Jubileumsgasshuku 2017

Man kan melde seg på tre eller fire dager med trening, samt gradering (merk at alle som skal gradere seg må også delta på trening). Det holdes også en bankett på Scandic Hotel Bergen City på lørdagkvelden.

Påmelding til gasshukuen gjøres ved å betale inn riktig beløp til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen mandag 30. oktober (sum treningsavgift + graderingsavgift + evt bankett). Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn, antall dager med trening, om man skal gradere seg, samt om man ønsker å delta på banketten.

Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis deltakeravgift for de yngste i familien (rabatten gjelder kombinert for jubileums- og barnegasshukuen som er påfølgende helg).

VIKTIG: Alle nybegynnere må levere inn et bilde av seg selv, type pass-foto, slik at vi får laget karatepass til dere. Skriv navnet deres tydelig på baksiden av bildet og legg det i innleveringsboksen som står på bordet mellom de to treningssalene i klubben.

MERK: treningssamling og gradering for junior nybegynner, gul stripe, gult, oransje og grønt belte er helgen etterpå (1.-3. desember) i Fyllingsdalen idrettshall. Mer informasjon kommer, men sett av datoene.

Evt. spørsmål kan rettes til info@fjellsidenkarate.no