Hopp til innhold

Denne fredagen møtte 20 juniorer til ekstra trening i klubbens lokaler. Etter treningsøkten ble det også denne gangen servert velfortjent pizza og brus som de koste seg med mens de så på en artig film. Det var ingen tvil om at dette var et populært tiltak. En stor takk til dere instruktører og styremedlemmer som gjorde disse to treningssamlingene til en suksess.

16 ivrige juniorer møtte opp til ekstra trening i klubbens lokaler denne fredagen. Instruksjonen ble ledet av dyktige instruktører fra klubben vår, og det ble en meget nyttig gjennomgang av graderingspensum. Etter treningen ble det rigget opp til filmfremvisning. Vår flinke vaktmester Thor hadde laget til et flott kinolerret. Det ble bestilt deilig pizza som gikk ned på høykant, og brusen fikk også bein å gå på. Det virket som om både barn og foreldre syntes at dette var et godt tiltak, og vi håper på et godt oppmøte også neste fredag, 30. mai.

I forbindelse med graderingen ønsker vi å invitere alle juniorene i klubben vår til en ekstra grundig gjennomgang av graderingspensum for alle beltegrader. Dette skal foregå 23. og 30. mai. Treningen begynner kl. 18.00 og varer en times tid, etterfulgt av sosialt samvær med pizza og filmfremvisning. Vi regner med å avslutte ca. kl. 21.00. Vi håper at mange av våre juniorer vil være med på dette. Oppslag om dette finner dere i klubben, og der finner dere også en påmeldingsliste. Disse to treningsdagene er gratis for klubbens medlemmer. Velkommen!

Det begynner å nærme seg gradering med stormskritt. Som en del av dere har fått med dere skal det være trening og gradering i Sandsli idrettshall, helgen 7. og 8. juni. Dere finner oppslag om dette i klubben, og det ligger dessuten informasjon om graderingen i krysseboken som dere kan få utlevert. Det er fremdeles mange av dere som ikke har levert inn passene deres slik at dere kan få lisensmerket for 2008. Dere må ha dette merket i passet deres for å kunne gradere dere. Så vær rask med å legge passene i innkurven på bordet mellom de to dojoene. Se ytterligere informasjon om graderingen her.