Hopp til innhold

- På torsdag 23. november så blir det ingen trening i klubben, pga. Jubileumsgasshukuen som starter den dagen.

- På onsdag 29. november så blir det ingen trening i klubben, pga. film- og pizzakveld for juniorene.

- Sett av helgen 1. - 3. desember, for da skal vi i Fjellsiden KK arrangere barnegasshukuen og alle må trå til.

- Det blir avslutning for ungdommer 13 til 18 år rundt semesterslutt. Det kommer epost med detaljer så snart dette er klart, men det er bare til å begynne å glede seg!

- Avslutning for seniorer blir erstattet med en oppstartsfest i begynnelsen av vårsemesteret istedet. Detaljer kommer!

- Det blir solgt belter på både jubileums- og barnegasshuken, men dere kan også kjøpe belter litt rimeligere i klubben (kr. 100). Ta kontakt med instruktør for å kjøpe.

- Nybegynnere som ikke har skaffet seg karatedrakt enda bør gjøre dette i god tid før gasshuken. Ta kontakt med instruktør for informasjon og størrelser/priser.

I forbindelse med fornyelse av garderober og oppholdsrom så skal vi strippe inventar og rive vegger i den delen av klubblokalene. Vi satser på intensivt dugnadsarbeid i uken som kommer, slik at vi frigjør helgene etterpå for da er det jo treningssamling for både store og små.

NB! Dette betyr at garderober og oppholdsrom ikke kan brukes fra 13. november av! Toalettene blir ikke påvirket av rivingen og er tilgjengelig som normalt.

Dugnadstider:

Mandag 13. november kl. 18:00 - 21:00
Tirsdag 14. november kl. 18:00 - 21:00
Fredag 17. november kl. 18:00 - 21:00
Lørdag 18. november kl. 12:00 - 18:00
Søndag 19. november kl. 12:00 - 18:00

Håper at så mange som mulig har anledning til å sette av noen timer på en (eller flere!) av disse dagene. Det er ingenting i veien for å jobbe andre dager også, men vis hensyn mens trening pågår, ikke forstyrr med støy og smuss. Foreldre som venter i klubblokalene mens barna trener oppfordres til å hjelpe til, man får gjort mye på 30-45 minutter 🙂

Meld dere på til Tore eller skriv dere på liste som blir hengt opp i klubben.

Denne samlingen er for alle utøvere til og med 12 år som har hvitt til
grønt belte.

Tid og sted: Fyllingsdalen Idrettshall, fredag 1. til søndag 3 desember.
Pris: kr. 450,- for trening pluss 200,- for gradering, totalt 650,- per utøver.

Påmelding til gasshukuen gjøres ved å betale inn riktig sum til
Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958
innen 17. november. Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn.

MERK: Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis treningsavgift for de yngste i familien. Rabatten gjelder kombinert for jubileums- og barnegasshukuen. Graderingsavgift betales som normalt.

Se plakat for flere detaljer: Innbydelse barnegasshuku 2017

Alle må ha karatepass!

Alle nybegynnere må levere inn et bilde av seg selv, type/størrelse pass-foto, slik at vi får laget karatepass til dere. Skriv navnet deres tydelig på baksiden av bildet og legg det i innleveringsboksen som står på bordet mellom de to treningssalene i klubben. Passet brukes til å registrere hvilken treningssamlinger dere har deltatt på og hvilken grad dere innehar. Uten pass får dere ikke delta på hverken trening eller gradering.

Dersom det er noen av dere andre som enda ikke har levert inn karatepassene deres, så må dere gjøre det snarest.

Evt. spørsmål kan rettes til info@fjellsidenkarate.no

JKA Norway har 30-års jubileum i år, og dette feires med jubileumsgasshuku i Haukelandshallen 23. til 26. november. Gasshukuen er for senior fra og med 13 år uavhengig av grad, pluss junior med blått, lilla, brunt og svart belte.

Se plakat for flere detaljer: Innbydelse Jubileumsgasshuku 2017

Man kan melde seg på tre eller fire dager med trening, samt gradering (merk at alle som skal gradere seg må også delta på trening). Det holdes også en bankett på Scandic Hotel Bergen City på lørdagkvelden.

Påmelding til gasshukuen gjøres ved å betale inn riktig beløp til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen mandag 30. oktober (sum treningsavgift + graderingsavgift + evt bankett). Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn, antall dager med trening, om man skal gradere seg, samt om man ønsker å delta på banketten.

Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis deltakeravgift for de yngste i familien (rabatten gjelder kombinert for jubileums- og barnegasshukuen som er påfølgende helg).

VIKTIG: Alle nybegynnere må levere inn et bilde av seg selv, type pass-foto, slik at vi får laget karatepass til dere. Skriv navnet deres tydelig på baksiden av bildet og legg det i innleveringsboksen som står på bordet mellom de to treningssalene i klubben.

MERK: treningssamling og gradering for junior nybegynner, gul stripe, gult, oransje og grønt belte er helgen etterpå (1.-3. desember) i Fyllingsdalen idrettshall. Mer informasjon kommer, men sett av datoene.

Evt. spørsmål kan rettes til info@fjellsidenkarate.no