Hopp til innhold

På grunn av redusert fremkommelighet rundt klubbens lokaler under Sykkel-VM så endrer vi på timeplanen under arrangementet.

Veiene i og rundt sentrum kommer til å være stengt for biltrafikk frem til kl. 19:00, og vanlig timeplan utgår derfor i hele uke 38.

Det blir felles trening for alle grader fra 13 år og oppover, på mandag 18. og onsdag 20. september, kl. 19:30 til 20:30.

Onsdag 30. august kl. 18:00 tar vi inn nybegynnere. Treningen passer for alle, uansett alder og form. Det eneste du trenger for å begynne er en treningsbukse og en t-skjorte!

Vi har to treningssaler, og vi kjører junior og senior nybegynnerpartier parallelt slik at hele familien kan trene samtidig.

Junior nybegynnere får gratis karatedrakt og hvitt belte - og vi spanderer treningsavgift for første semester for foreldre som vil trene samtidig som barna!*

Vi tar imot nybegynnere enda en stund etter den 30. så fortvil ikke hvis akkurat den datoen ikke passer. Da kommer du bare onsdagen etterpå istedet

Velkommen!

* Vi spanderer treningsavgiften på kr. 900, men dere må betale lisens til Japan Karate Association Norge, samt kontingent og forsikring til Norges Kampsportforbund.

Etter et langt semester med masse trening så fortjener vi å slappe litt av med en hyggelig semesteravslutning. Her er det vi har planlagt:

Fredag 2. juni blir det sommerfest for klubbens seniorer (18+)

Stedet blir Svartediksveien 2, og vi møtes kl. 20:00. Det vil bli enkel servering, men ta selv med deg det du ønsker å drikke. Meld deg på ved å skrive deg på liste som henger i klubben innen 1. juni.

Tirsdag 6. juni blir det avslutning for ungdommer (13-18 år)

Vi inviterer alle klubbens medlemmer fra 13 til 18 år til å bli med ut og spise på Friday's tirsdag 6. juni! Oppmøte utenfor klubben kl. 18:00.

Meld deg på ved å skrive deg på liste som henger i klubben innen torsdag 1. juni.

Torsdag 15. juni blir det film- og pizzakveld for klubbens juniorer

Arrangementet holdes i klubbens lokaler, oppstart kl. 18:00. Husk karatedrakt, for det blir først trening, deretter blir det film og pizza 🙂

Påmeldingsliste henger i klubben.

NB ordinær timeplan utgår denne dagen.