Hopp til innhold

Vi inviterer til fest for medlemmer 18 år +. Som vanlig inviteres medlemmene i samarbeidsklubbene våre Bjørgvin KK og Fjell KK også. Håper mange har lyst til å komme.
Meld dere på til arrangementssjefen vår Thor på th-hauso@online.no / 48013637 innen mandag 14. februar 🙂

Les invitasjonen her.

Lørdag 18. september arrangeres det Bli Kjent fest for medlemmer 18 år +. Medlemmene fra karateklubbene Bjørgvin og Fjell inviteres også. Påmelding sendes til vår arrangementssjef, Thor på mobil 480 13 637 eller mail th-hauso@online.no innen mandag 13. september. Velkommen 🙂

Les invitasjonen her.

Atter en gang inviterer Fjellsiden Karateklubb til Bli Kjent Fest for alle medlemmer i Fjellsiden, Bjørgvin og Fjell som er fyllt 18 år. Vi oppfordrer til at så mange som mulig kommer, både dere som har vært medlem en stund og dere som er helt nye. Husk å meld dere på til arrangementssjef Thor innen mandag 8. februar slik at vi får en oversikt over hvor mange som kommer. Invitasjonen finner dere her. Velkommen 😉

Tusen takk til alle fra Bjørgvin, Fjell og Fjellsiden som fant veien til Bli Kjent Festen i Fjellsiden i går. Ca. 30 personer var innom lokalene i løpet av kvelden, og stemningen var virkelig god. Det er kjekt å kunne treffes av og til utenom de faste treningene, og at så mange stiller fra våre samarbeidsklubber.

Nå nærmer høstens Bli Kjent Fest seg med stormskritt, og alle medlemmer 18 år + fra Fjellsiden, Bjørgvin og Fjell er invitert til denne festen. Husk å skrive dere opp på påmeldingslisten i klubbens lokaler eller send påmelding direkte til vår arrangementssjef Thor. Vi håper at mange av dere vil komme :-).