Hopp til innhold

Det blir 17. maifrokost i klubblokalene i år som før. Vi begynner kl 08:00, og går samlet ned til Torgalmenningen for å gå i tog etter frokosten.
Medlemmene i samarbeidsklubbene vår Bjørgvin Karateklubb og Fjell Karateklubb inviteres også.

Påmeldingsliste henger i klubben. Frist er torsdag 12. mai.

Vel møtt!

invitasjon_til_17._mai_frokost_2011

Vi har gleden av å invitere alle medlemmer med familie til 17. mai frokost i klubbens lokaler kl 08:00. Medlemmene i karateklubbene Bjørgvin og Fjell inviteres også. Etter frokosten går vi ned til Torgalmenningen for å gå i tog. Påmeldingsliste henger i klubben - husk å meld deg/dere på innen 11. mai. Les invitasjonen her.
Fri entre.

Hjertelig velkommen 🙂

Fjellsiden Karateklubb har gleden av å invitere alle sine medlemmer til 17. mai frokost. Vi håper at mange av våre medlemmer vil komme. Etter frokosten går vi samlet ned til Torgalmenningen for å gå i tog under eget banner. Invitasjonen finner dere her. Påmeldingslisten finner dere på oppslagstavlen i klubbens lokaler. Medlemmene fra Bjørgvin Karateklubb og Fjell Karateklubb er også invitert, og vi håper at det vil bli et godt oppmøte fra disse klubbene også. Alle barn under 13 år må ha med seg en voksen. Velkommen alle sammen!