Hopp til innhold

Grasrotandelen

Grasrotandelen, eller Norsk Tippings direkte utbetaling til norske idrettslag, er blitt en stor suksess. Mange lag og foreninger får inn store summer til driften gjennom at medlemmer, familie og venner registrerer idrettslaget på sitt spillkort i Norsk Tipping.

Fjellsiden Karateklubb har 10 registrerte grasrotgivere. Dette er alt for få! Vi er tross alt 80 registrerte medlemmer, som sikkert kan verve flere innen sin omgangskrets. Husk at 5 % av hele spilleinnsatsen hver gang det spilles på Norsk Tipping sine spill går rett i klubbkassen!

Det er penger vi kan bruke på dere medlemmer i form av flere arrangementer som trening/pizza kveld for juniorer, arrangementer for seniorer, utdanning av instruktører, oppgradering av lokalene for å nevne noe. I Fjellsiden Karateklubb skjer all instruksjon, administrasjon og annet arbeid på frivillig basis, og ingen instruktører eller tillitsvalgte får noen form for lønn eller kompensasjon.

For å bli grasrotgiver må ditt idrettslag bli registrert på deg som spiller. Det koster ingenting verken av spilleinnsats eller eventuell premie. Klubbens 5 % andel av spilleinnsatsen tas fra Norsk Tipping sitt overskudd. Ordningen ble etablert for å erstatte inntektstapet en del idrettslag hadde fra spilleautomatene som ble forbudt.

Hvordan bli grasrotgiver:

1)      Hos Kommisjonær:

Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer og registrer Fjellsiden når du betaler for spillet. Strekkoden finner du her.

2)      SMS:

Send GRASROTANDELEN 992 637 056 til 2020 (tjenesten er gratis).
992 637 056 er organisasjonsnummeret til Fjellsiden Karateklubb.

3)      Internett:

www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no

4)      Mobil:

Norsk Tipping Mobilspill

Man kan si opp eller skifte idrettslag når som helst, på samme måte som man registrerer seg som grasrotgiver. Da håper vi i Fjellsiden at riktig mange registrerer seg som grasrotgiver og ønsker alle lykke til med spillet i Norsk Tipping!