Hopp til innhold

Jubileumsgasshuku høsten 2017 (alle seniorer + junior med blått belte og høyere)

JKA Norway har 30-års jubileum i år, og dette feires med jubileumsgasshuku i Haukelandshallen 23. til 26. november. Gasshukuen er for senior fra og med 13 år uavhengig av grad, pluss junior med blått, lilla, brunt og svart belte.

Se plakat for flere detaljer: Innbydelse Jubileumsgasshuku 2017

Man kan melde seg på tre eller fire dager med trening, samt gradering (merk at alle som skal gradere seg må også delta på trening). Det holdes også en bankett på Scandic Hotel Bergen City på lørdagkvelden.

Påmelding til gasshukuen gjøres ved å betale inn riktig beløp til Fjellsiden Karateklubb sin konto for treningssamlinger 1503.14.50958 innen mandag 30. oktober (sum treningsavgift + graderingsavgift + evt bankett). Merk innbetalingen med utøveren(e)s navn, antall dager med trening, om man skal gradere seg, samt om man ønsker å delta på banketten.

Fra og med tredje deltaker fra samme familie er det gratis deltakeravgift for de yngste i familien (rabatten gjelder kombinert for jubileums- og barnegasshukuen som er påfølgende helg).

VIKTIG: Alle nybegynnere må levere inn et bilde av seg selv, type pass-foto, slik at vi får laget karatepass til dere. Skriv navnet deres tydelig på baksiden av bildet og legg det i innleveringsboksen som står på bordet mellom de to treningssalene i klubben.

MERK: treningssamling og gradering for junior nybegynner, gul stripe, gult, oransje og grønt belte er helgen etterpå (1.-3. desember) i Fyllingsdalen idrettshall. Mer informasjon kommer, men sett av datoene.

Evt. spørsmål kan rettes til info@fjellsidenkarate.no