Hopp til innhold

Intern treningssamling fredag 8. og lørdag 9. mai

Vi har gleden av å invitere klubbens medlemmer(fom hvitt belte med gul stripe) til intern treningssamling i vår dojo.

Gjesteinstruktør denne helgen er selveste Richard Larsen fra Sola Karateklubb. Dette er en unik mulighet til å bli instruert av en av Norges beste. Richard Larsen Sensei er nylig utdannet instruktør fra eliten i Japan, hvor han bodde i en lengre periode. I tillegg til å være en dyktig instruktør har han også, tross sin unge alder, flere gode plasseringer som konkurranseutøver. Blant annet en 3.plass i individuell kumite fra EM(!) i 2012 og flere NM-gull. I tillegg vil vår egen Sensei Benjamin Skåtun instruere.

Treningstider:
Fredag 8.: 17:30-20:00
Lørdag 9.: 10:00-13:00

Treningsavgift:
Juniorer (tom. 12 år): kr. 100
Seniorer (fom 13 år): kr 200

Meld dere på ved å skrive dere på listen i dojoen innen 4.mai. Kontant betaling skjer ved oppmøte.

Det blir kiosk. Vi gleder oss!

Vi håper dere blir med og gjør dette til en kjempeflott treningshelg. Vi trenger folk som kan bake samt noen som kan ta en tørn i kiosken. Vi henger opp liste i klubben som dere kan skrive dere opp på.