Hopp til innhold

Ny hovedinstruktør – Benjamin Skåtun 3. Dan JKA

Fra og med 01.01.2014 får vi ny hovedinstruktør i klubben vår. Det er en stor glede å ønske Benjamin Skåtun hjertelig velkommen som vår nye sensei! Vi gleder oss veldig til han begynner hos oss. Benjamin innehar 3. Dan JKA, og er for tiden instruktør i Bjørgvin Karateklubb. Han kommer opprinnelig fra Fusa KK, men studier har ført han til byen, og vi håper at han blir her i mange år 🙂

Benjamin er en strålende karateutøver og har vært en del av JKA Norways landslagsstamme i mange år, der han kan vise til fantastiske resultater både nasjonalt og internasjonalt.

Vi ønsker å takke vår sjefsinstruktør i JKA Norway Larsen sensei 7. Dan JKA, og hovedinstruktør i Bjørgvin KK Pettersen sensei 5. Dan JKA for svært godt samarbeid i denne prosessen.

Samtidig så ønsker vi å få takke vår nåværende hovedinstruktør Morten Stephansen sensei 2. Dan JKA for mange flotte år i klubben. Sensei Stephansen har fungert som hovedinstruktør i Fjellsiden KK i ca. 5 år, og slutter nå etter eget ønske. Han har gjort en strålende innsats og hele 14 nye svartbelter har det blitt i løpet av disse årene. Vi ønsker han lykke til videre!