Hopp til innhold

Har du lyst til å trene karate?

Vurderer du å begynne med å trene karate? Da er Fjellsiden Karateklubb i Bergen sentrum det rette stedet å begynne. Shotokan karate er en kampsport som passer for både barn, ungdom og voksne. Vi har medlemmer i 6/7 års alderen til godt over 50 år. Det sosiale klimaet er meget bra og vi tilbyr våre medlemmer å delta på både sosiale og idrettslige arrangementer. De som har lyst til å konkurrere kan også få anledning til det. Fjellsiden Karateklubb er medlem av JKA Norway (Japan Karate Assosiation Norway) og NKF (Norges Kampsportforbund).

Vi starter nybegynner partier for både juniorer (7-13 år) og for seniorer (14 år +) i uke 35. Vi ønsker alle nybegynnere velkommen til å delta på 2 gratis prøvetimer før dere eventuelt bestemmer dere for å fortsette. Hvis dere har noen spørsmål så ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema. Øvrig kontaktinformasjon finner dere under menyen "Medlemsinformasjon".