Hopp til innhold

Nytt gulv – Dugnad tirsdag 18., onsdag 19., torsdag 20. juni

Hurra - endelig skal vi få nytt gulv i den innerste dojoen, og i den forbindelse trenger vi hjelp fra dere til å fjerne det gamle gulvet samt vegger. Vi håper at noen av dere kan stille på dugnad en av disse dagene:
  • Tirsdag 18
  • Onsdag 19
  • Torsdag 20
Vi begynner kl 17:30 alle dager, og holder på til vi sier oss fornøyd. Dersom dere ikke kan være med så lenge, er det ingenting i veien for å stikke hodet innom i en liten time eller så. Vi får kr 75,- fra kommunen for hver dugnadstime enhver av oss bruker i klubben, så all hjelp settes virkelig stor pris på, både fysisk og økonomisk 🙂
 
Bruk klær og sko som tåler en støyt, og ta gjerne med arbeidshansker.
 
Fint om dere sender en e-post til styret@fjellsidenkarate.no for påmelding. Kjekt å vite sånn noenlunde hvem som dukker opp.