Hopp til innhold

25 års jubileum for JKA Norway – årets store karatebegivenhet

Vi er godt i gang med høstens treningssesong, og vi vil allerede nå be dere om å holde av datoen for årets store karatebegivenhet, nemlig JKA Norway sin 25 års jubileumsgasshuku. Denne gangen vil det bli avholdt 2 gasshukuer i november.

18. - 20. november vil det bli arrangert en barnegasshuku i Fyllingsdalen idrettshall for juniorer opp til og med 12 år med gradene nybegynner til og med grønt belte. På denne treningssamlingen vil det være instruktører fra JKA Norway Teknisk Komitè.

24. - 27. november vil hovedgasshukuen bli avholdt for alle seniorer fra og med 13 år uavhengig av grad, samt alle juniorer med blått, brunt eller svart belte. På denne gasshukuen deltar hele 12 japanske instruktører, så dette vil bli en begivenhet dere sent vil glemme. Dette arrangementet vil finne sted i Haukelandshallen.

Nærmere informasjon om disse gasshukuene finner dere under "Viktige datoer" på høyre side på hjemmesiden vår eller dere kan gå til JKA Norway sin hjemmeside www.jkanorway.no.

Gled dere 🙂
JKAN Jubileumsgasshuku Informasjonsplakat
Barne- og Juniorgasshuku