Hopp til innhold

JKA Cup i Haukelandshallen lørdag 2. oktober 2010

I regi av JKA Norway arrangerer Fjellsiden Karateklubb JKA Cup for juniorer til og med 18 år. Det konkurreres i kata og kumite. Påmeldingen av juniorer i klubben vår er godt i gang, men vi oppfordrer flere til å melde seg på. Fjellsiden betaler kr. 150,- for hver deltaker fra klubben vår, men hver deltaker må betale inn en egenandel på kr. 50,- ved påmelding slik at ingen melder seg på uten at foreldrene vet om det. Påmelding og innbetaling av egenandel skjer til instruktøren.

Arrangementet gjennomføres i Haukelandshallen, og klubbens lagleder registrerer deltakere fra Fjellsiden i tidsrommet 11.15-11.30. Innledende runder starter kl. 12.00. Alle deltakere må ha levert inn sine karatepass i klubben på forhånd, så det er fint om dere som ennå ikke har innlevert passene gjør dette i uke 38.

Påmeldingsfristen er utsatt til onsdag 22. september. Påmeldinger etter dette vil ikke bli godtatt.

Ettersom det er Fjellsiden Karateklubb som står som arrangør av dette stevnet trenger vi en del medhjelpere til forskjellige gjøremål i løpet av stevnedagen. Flere foreldre og instruktører har allerede meldt seg til tjeneste, men vi oppfordrer flere til å melde seg på. Dette gjøres ved å skrive seg opp på listen som henger på oppslagstavlen ved den innerste dojoen eller ved å sende oss en e-post. Vi trenger spesielt flere til å hjelpe til i kiosken. Det er også flott om flere foreldre kan bidra med bakverk o.l. som vi kan selge på stevnet.

Vi vil bli veldig glad for all hjelp vi kan få, og vi håper at vi sammen kan bidra til at dette blir et vellykket stevne 🙂