Hopp til innhold

Strålende innsats på dugnad i går

Det var et fantastisk stort oppmøte på dugnaden i går, og det var nesten vanskelig å finne arbeid til alle :-). Det ble vasket, ryddet, kastet og malt. Dessuten vanket det velfortjent kake, vafler og brus etter en flott innsats. Styret og instruktører retter en stor takk til medlemmer og foreldre som stilte på dugnaden, herunder Aina, Arne V., Else, Håkon, Johnny, Eivind, Endre, Eirik, Trude, Jens, Ole, Ingrid, Christoffer og Thor.

Og til alle dere som ikke hadde anledning til å stille denne gangen, så vil det komme nye muligheter. Vi håper på å få gjort en del dugnadsarbeid i løpet av sommeren også. Vi ønsker blant annet å skifte gulv både i ganger og i den innerste dojoen. Hvis noen kunne tenke seg å hjelpe til med dette, eller hvis dere kjenner noen som kan tenke seg å sponse oss med materialer til dette arbeidet, så er det bare å ta kontakt med en av oss i styret.

Trykk på "Les resten av dette innlegg »" for å se bilder fra dugnaden.

[nggallery id=7]