Hopp til innhold

Sommergasshuku 17.-20. juni 2010 på Stord

Det nærmer seg den årlige sommergasshukuen på Stord som er en populær karateleir med mange deltagere. Invitasjonen med informasjon om treningstider, gradering og priser finner dere her. Hotell og sommerbuffet må dere bestille selv via www.sommerleir.stordkarateklubb.no. Stord Hotell er nå fullt, men det er fremdeles plass på Almås Hotell og Grand Hotell. Påmeldingen til trening og eventuelt gradering skjer til meg innen 31. mai ved å betale inn korrekt beløp til Fjellsiden Karateklubbs konto for "Gasshuku og konkurranser" 1503.14.50958. Merk innbetalingen med navn og antall treningsdager. Dere som skal til Stord får utlevert karatepassene deres sammen med eventuelt graderingskort når jeg har registrert påmeldingen deres. Vi ses på Stord 🙂