Hopp til innhold

Invitasjon til trening og gradering 29. og 30. mai

Som tidligere publisert arrangerer Bjørgvin karateklubb trening og gradering siste helgen i mai. Dette vil foregå i Fyllingsdalen Idrettshall, og vi oppfordrer flest mulig av våre utøvere til å delta på denne gasshukuen. Påmelding til trening og gradering skjer ved å betale riktig beløp inn til Fjellsiden Karateklubbs konto for gasshukuer og konkurranser 1503.14.50958. Betalingsfristen er fredag 14. mai, men vi oppfordrer dere til å betale inn så snart som mulig. Invitasjonen med diverse informasjon finne dere her.

Vi oppfordrer også alle som ennå ikke har levert inn passene sine om å gjøre det for å få lisensmerket sitt. Dessuten må alle nybegynnere som ennå ikke har fått karatepass levere inn passfoto. Vi vil også minne på om at vi selger kompendier med alle 5 Heian kataene, samt drakter og belter.