Hopp til innhold

Sesongstart for våren 2010

Riktig godt nytt år alle sammen!

I god tid før jul ble det sendt ut medlemsinformasjon, timeplan, nyhetsbrev og faktura til våre medlemmer. Der ble det blant annet oppgitt når partiene for eksisterende medlemmer og nye medlemmer starter opp igjen. For ordens skyld gjentar vi denne informasjonen her.

Eksisterende medlemmer eller andre som har gradert seg innen Shotokan karate tidligere har oppstart i uke 2. Det vil si at første treningsdag i uke 2 er mandag 11. januar.  Nybegynner partiene starter i uke 3. Første treningsdag for senior nybegynnere (15 år eller eldre) er mandag 18. januar kl. 18.30 og onsdag 20. januar kl. 18.00. Første treningsdag for junior nybegynnere er onsdag 20. januar kl. 18.00.  For alle nybegynnere er det bare å stille direkte på trening i T-skjort og joggebukse. Men skulle dere ha noen spørsmål så er det bare å ringe Sølvi på tlf.: 924 81 836.

Velkommen på trening 🙂