Hopp til innhold

Gasshuku i september med Ueki sensei og Larsen sensei

JKA Norway har gleden av å invitere alle brun og svartbelter til en 4-dagers gasshuku med Ueki sensei 8. dan JKA og Larsen sensei 6. dan JKA. Denne samlingen blir i Bergen fra torsdag 3. september til søndag 6. september. Det blir egne svartbeltepartier og egne brunbelterpartier alle dagene i tillegg til at det også blir arrangert dangradering.  

Det blir følgende treningstider: 

Torsdag klokken 1800 - 1915 kun brunbelter
Torsdag klokken 1930 - 2045 kun svartbelter 

Om torsdagen blir samlingen i Nordås karateklubb sine lokaler. For de som ikke har vært der tidligere så finner dere vei beskrivelsen her: http://www.nordaaskarateklubb.no/website/index.php?emne=info&type=kontakt

Resten av helgen;  fredag, lørdag og søndag, blir det 3 timer daglig trening for brun og svartbeltepartiene  (Det blir fortsatt egne svart og brunbeltepartier). Denne samlingen vil da være i Fyllingsdalen idrettshall. Samme hall som JKA NM 2009 ble arrangert i.  

Fredag klokken 1730 - 2030
Lørdag klokken 1000 - 1300
Lørdag klokken 1400 - dangradering (pluss/minus 30 min  )
Søndag klokken 1000 - 1300

Prisen er 750 kroner pr. person for alle 4 dagene. 

Klubbene må se til at utøverne stiller i god tid før treningen begynner!

Les mer om Ueki sensei her: http://www.jka.or.jp/english/about/01_ueki.html