Hopp til innhold

Timeplan for høsten 2008

Fjellsiden karateklubb har allerede nå gleden av å fremlegge timeplanen for høsten 2008. Vi er veldig glad for at Hege Hjellestad og Marte Meland vil begynne som instruktører hos oss. Hege har vært instruktør hos oss tidligere, og vi synes det er veldig kjekt å ha henne tilbake. Som dere ser av timeplanen så er det en del forandringer i forhold til vårens timeplan. Vi har blant annet fått en del tilbakemeldinger fra foreldre som kunne tenke seg å begynne å trene hvis de kan få trene på samme tidspunkt som barna sine. Det har vi prøvd å få til nå. Både om mandagene og onsdagene vil nybegynnere seniorer (15 år +) kunne trene samtidig med juniorene. Så nå er det bare å få på seg treningstøyet å komme i form. Hvis det blir noen endringer i timeplanen så vil vi legge ut informasjon om det på hjemmesiden vår. Skulle dere ha noen spørsmål angående Fjellsiden karateklubb kan dere ta kontakt med Morten på tlf. 45 45 02 95 eller Sølvi på tlf. 92 48 18 36.