Hopp til innhold

17. maifeiring

Tradisjonen tro ble det invitert til 17. mai frokost i Fjellsiden karateklubbs lokaler i Kalfarveien. De første gjestene kom allerede kl. 07.45, og gjestene strømmet inn jevnt og trutt. Til sammen var vi 32 voksne og barn som var innom klubbens lokaler for å spise frokost. Elisabeth hadde bakt deilige rundstykker, og de gikk unna som varmt hvetebrød. Vi fikk også gjester fra Bjørgvin og Fjell, og det var veldig kjekt. I 10.00-tiden tok vi med oss vårt nye banner og gikk i flokk og følge ned mot Torgalmenningen. Solen skinte og vi hadde gleden av å ha norges høyeste temperatur den dagen, selv om noen av oss hutret litt innimellom. På Torgalmenningen var det stor trengsel, men vi fant oss en plass i toget til slutt. Vi vil rette en spesiell takk til Tine, Kim Roger og Aleksander fra Fjell karateklubb som hadde flott oppvisning i toget vårt. Dessuten gjorde juniorene våre en glimrende innsats med både kata og grunnteknikker under Karl Eriks kommando. En stor takk til Elisabeth og Marte som hjalp oss med å arrangere 17. mai frokosten.